NY SPARKESYKKEL TIL
JOBB/SKOLESTART?

Ferien nærmer seg slutten for mange og skolestart og jobb står for tur! Et mer perfekt fremkomstmiddel til jobb eller skole enn el sparkesykkel skal du lete lenge etter!

I den forbindelse har vi satt ned prisene på våre mest populære el sparkesykler og har lynrask levering over hele Norge!

Bla deg nedover og sjekk tilbudene!

Bestselgerne!

Norges favoritt innen el sparkesykkel

Sparke.no er en norsk aktør som har elektriske kjøretøy, primært el sparkesykkel, som satsningsområde. Elektrisk sparkesykkel har tatt Norge med storm, og det finnes et hav av muligheter. Sparke.no har gjort jobben for deg med å finne noe av det beste verden har å by på. Enten du er på jakt etter en billig el sparkkesykkel, eller er mer av den kresne typen, vil du garantert finne noe hos oss! Vi jobber også kontinuerlig med å videreutvikle vårt sortiment, og leter konstant etter nye detaljer som gjør våre el-sparkesykler enda mer smooth. 

Våre produktteknikere har over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og vet dermed hva en god og solid elektrisk sparkesykkel bør inneholde. På Sparke.no finner du et bredt utvalg av forskjellige modeller som passer ulike behov.

For å gjøre det enda enklere for deg å velge riktig, har vi delt inn våre egne modeller i 4 ulike kategorier. Enten du er på jakt etter en billig el sparkesykkel, eller en modell av den mer solide typen, vil du garantert finne noe hos oss!

 • A-series

  • Økonomiserie: Perfekt for deg som trenger en billig el sparkesykkel. Her finner markedets rimeligste el-sparkesykler som har litt mindre av alt til en svært lav pris. 
 • E-series

  • Mellomserie: Her finner du våre bestselgere. Dersom du er på jakt etter en solid og god el sparkesykkel med god rekkevidde til en fornuftig pris, er dette serien for deg. SPARKe E9, E9LW og E8 er våre desidert mest solgte el sparkesykler, og det med god grunn!
 • Z-series

  • Comfortserie: Dersom du bruker elektrisk sparkesykkel som et fremkomstmiddel på lengre turer, eller bare ønsker enda mer smooth kjørecomfort under beina, bør du absolutt velge vår Z serie. Her er det kjørecomfort som står i høysete. Dette er solide el sparkesykler med god demping, solid rammeverk og god rekkevidde. 
 • X-series

  • Ekstremserie: Dersom du er av den ekstreme typen, som vil ha det råeste, feteste og raskeste på markedet, bør du ta en titt på SPARKe X-series. Kraftige el sparkesykler som spiser motbakker til frokost, kilometer til lunsj, og konkurrenter til middag. 

 

Hold deg oppdatert

Vi jobber stadig med å videreutvikle våre serier med flere spennende produkter, så følg gjerne med jevnlig, da du garantert vil stå først i køen når vi slipper våre nyheter på norske veier. 

Er du helt ny når det kommer til el-sparkesykkel og ønsker å vite mer om bruk av el-sparkesykkel osv? Sjekk ut lenkene under for å lære mer:

el sparkesykkel sparke.no