HILEY T8 GTR

(1 omtale)

kr 13.990,00 kr 11.990,00

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Beskrivelse

FORHÅNDSBESTILL NÅ! Estimert lagerdato 10.Aug. Pris gjelder kun forhåndsbestiller.

Hiley T8 GTR elektrisk sparkesykkel, 2000 W!

Model 2024
Hiley T8 GTR, 2024-modell, er designet for å gi en enestående kjøreopplevelse. Utstyrt med to motorer som til sammen tilbyr en imponerende 2000 W maksimal kraft, er denne elektriske scooteren uanstrengt over utfordrende stigninger både i byen og utenfor. Med en rekkevidde på opptil 60 km lar Hiley T8 GTR deg utforske lengre avstander uten å bekymre deg for batteriet.

Den innebygde NFC-låsen sørger for sikkerheten til scooteren din, noe som gjør det enkelt å låse og låse opp. Dette gir mer sikkerhet når du ønsker å parkere el-sparken uten tilsyn.

Ultra Wide-dekkene på Hiley T8 GTR er spesialdesignet for adaptiv kjøring, og gir eksepsjonell stabilitet og komfort på ulike underlag. Fjæringen foran og bak gir utmerket vibrasjonsdemping og gir en smoooooth kjørestil selv i ujevnt underlag.

Sidebelysningen på Hiley T8 GTR gjør deg mer synlig i trafikken, og bidrar til større sikkerhet under turen, selv under dårlige lysforhold.

Høydepunkter for Hiley T8 GTR:

 • To motorer, 2x 600W (2000W makseffekt!)
 • Toppfart: Opptil 50 km/t
 • Central LCD display
 • Demping med skyhøy komfort!
 • Tyverisikring
 • LED lighting + ambient
 • Ultra Wide dekk

LES DETTE FØR FØRSTE BRUK:

 • Les brukermanual
 • Ta vare på emballasjen

Det er viktig at du tar vare på den originale emballasjen i tilfelle behov for service, reparasjon eller retur av din el-sparkesykkel

 • Monter el-sparkesykkelen

Monter el-sparkesykkelen og kontroller alle bolter, muttere og skruer sitter godt.

 • Kontollsjekk lufttrykk

Kontroller dekkenes lufttrykk og fyll etter behov. Det er svært viktig at dekkene har riktig lufttrykk. Ved feil lufttrykk kan både rekkevidde, veigrep, toppfart og en rekke andre kjøreegenskaper reduseres. Ved for lavt lufttrykk øker sjansen dramatisk for å punktere!
Du kan fylle luft i dekkene med for sykkelpumpe eller kompressor som du for eks. finner på bensinstasjoner.

 • Lad el-sparkesykkelen helt opp før første kjøretur

Det er anbefalt å sette el-sparkesykkelen på lading å vente til lyset på laderen skifter til grønt før første kjøretur.

Tilleggsinformasjon

Vekt 30 kg
Dimensjoner 120 × 26 × 49 cm
Hastighet sperre

20km/t (Lovlig), Uten sperre – 50km/t

1 omtale for HILEY T8 GTR

 1. Rudi (bekreftet eier)

  Helt utrolig spark! Var litt usikker på prisen først, men er langt langt bedre enn den jeg hadde før (tilsvarende sparke sin E9 Plus)
  Drar som bare fy oppover bakkene. Anbefaler å gå inn i P menyen og stille 07 settingen på 0 slik att akselerasjonen har en mer rolig start, er altfor vanskelig å kontrollere på standard setting (1) og vil tro styret vil bli skadet om man har den på så hard start siden man må holde godt fast i styret i starten slik att det sannsynligvis kommer til å bli bøyd etterhvert, samme med den elektroniske bremsen (09 settingen) siden den er altfor kraftig på standard (instilling 2) noe som er en god ting sånn sett ,men et lite tips om den bremser for hardt. Men ville ikke anbefalt å stille på noen andre settinger.
  Ellers er jeg storfornøyd og kan sterkt anbefale så lenge denne varer en stund. Eneste som hadde vært fint var om det gikk ann å bestille scooteren med punkgteringsfrie dekk, eller om det i det minste var mulig å bestille nye sånne dekk, men er forsåvidt null problem med dekkene som kommer,men merket att luft trykket vare 60psi selv om dekkene er anbefalt maks 50psi, så du bør sjekke dette før bruk, og dempingen er utrolig komfortabel uansett. Hadde også vært fint med en litt bedre manual, siden den er åpenbart translert fra Kinesisk og det er veldig mye stavefeil og instruksjoner som er dårlig translert og vanskelig å skjønne, men går fint om du Googler litt på info. Virker også som det er noe utdatert info i den fra eldre modeller. Gamle sparken føles som et lite leketøy i forskjell til denne!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Populært tilbehør