El sparkesykler som skapt for Norge!

Høy kvalitet - 365 dager bytterett - Rask levering

EL-SPARKESYKKEL

SPARKe er en sikker vinner når du skal velge el-sparkesykkel. Her finner du noe for en hver smak og mestringsevne. For å gjøre det enda enklere for deg å velge riktig elsparkesykkel, har vi delt inn våre modeller i 3 forskjellige kategorier:

– A-series

– E-series

– Z-series

I tillegg til vårt eget merke, er vi også Norges eneste forhandler av det populære merket VMAX. Et kvalitetsmerke som har tatt Europa med storm!

Les mer om hver enkelt serie, merke og modell ved å bla deg nedover på denne siden.

A-serien er vår økonomiserie. Her finner du elsparkesykler som er blant de rimeligste på markedet. Litt mindre fart, litt mindre rekkevidde til en lave pris.

Passer perfekt for barn og unge

Passer perfekt for barn og unge eller ferske nybegynnere.
Tross den rimelige prisen, er fremdeles elsparkesyklene i A-serien av god kvalitet. Alle modellene i A-serien er selvsagt kvalitetssikret og CE-merket.

E-serien vår mest populære serie! Her finner du bestselgerne som nordmenn elsker! Disse modellene har alt du trenger i en god el sparkesykkel, perfekt til hverdagsbruk. God rekkevidde, hastighet og kjørecomfort, til en overkommelig pris. 

Våre mest solgte el-sparkesykler

Her får du rett og slett mye elsparkesykkel for pengene! Alle modellene i E-serien er selvsagt kvalitetssikret og CE-merket.

Z-serien er vår toppserie, der du finner elsparkesykler som har det lille ekstra! Lengre rekkevidde, hastighet og kjørecomfort, til en overkommelig pris. Dette er den perfekte serien for deg som er på jakt etter noe mer enn de tradisjonelle el sparkesyklene!

Alle modellene i Z-serien er selvsagt kvalitetssikret og CE-merket.

VMAX er et ledende merke innen elektriske sparkesykkel i flere deler av Europa. Her får du solide sykler med stabilt rammeverk og god kjøreopplevelse. VMAX er kjent for kvalitet i alle ledd, noe som har gjort at disse modellene er svært populær i blant annet Tyskland og Frankrike. Det er faktisk det mest solgte merket i Sveits.

VMAX får du kun hos Sparke.no i Norge!

Hold deg oppdatert

 

Vi jobber stadig med å videreutvikle våre serier med flere spennende produkter, så følg gjerne med jevnlig, da du garantert vil stå først i køen når vi slipper våre nyheter på norske veier. 

Er du helt ny når det kommer til el-sparkesykkel og ønsker å vite mer om bruk av el-sparkesykkel osv? Sjekk ut lenkene under for å lære mer:

FRI FRAKT
UT JANUAR

I tillegg til elleville priser på våre mest solgte modeller, får du nå fri frakt ut januar!