El sparkesykler som skapt for Norge!

Høy kvalitet - 365 dager bytterett - Rask levering

EL SPARKESYKKEL

SPARKe er en sikker vinner når du skal velge el sparkesykkel. Her finner du noe for en hver smak og mestringsevne. For å gjøre det enda enklere for deg å velge riktig modell, har vi delt inn vårt sortiment i 2 forskjellige kategorier:

– E-series

– Z-series

Du kan lese mer om hver enkelt serie nederst på siden.

Apollo Scooters

I tillegg til vårt eget merke, er vi også eneste forhandler i Norge av Apollo scooters! En premiumserie av el sparkesykler som har blitt kåret til en av de beste i verden av Electric Scooters Guide.
Du finner vårt utvalg av el sparkesykler fra Apollo her

E-serien vår mest populære serie! Her finner du bestselgerne som nordmenn elsker! Disse modellene har alt du trenger i en god el sparkesykkel, perfekt til hverdagsbruk. God rekkevidde, hastighet og kjørecomfort, til en overkommelig pris. 

Våre mest solgte modeller

Her får du rett og slett mye el sparkesykkel for pengene! Alle modellene i E-serien er selvsagt kvalitetssikret og CE-merket.

Z-serien er vår toppserie, der du finner modeller som har det lille ekstra! Lengre rekkevidde, hastighet og kjørecomfort, til en overkommelig pris. Dette er den perfekte serien for deg som er på jakt etter noe mer enn de tradisjonelle allround-modellene!

Alle sparkesyklene i Z-serien er selvsagt kvalitetssikret og CE-merket.

Hold deg oppdatert

Vi jobber stadig med å videreutvikle våre serier med flere spennende produkter, så følg gjerne med jevnlig, da du garantert vil stå først i køen når vi slipper våre nyheter på norske veier. 

Sjekk gjerne ut vår egen blogg, der vi gir tips og råd om bruk av sparkesykkel. Her finner du også mer informasjon om våre mest solgte modeller.

Gå til vår blogg her

Er du helt ny når det kommer til el-sparkesykkel og ønsker å vite mer om bruk av el-sparkesykkel osv? Sjekk ut lenkene under for å lære mer: