El sparkesykler som skapt for Norge!

Høy kvalitet - 365 dager bytterett - Rask levering

Info om elektrisk sparkesykkel

Alt du trenger å vite, og litt til:)

Det er mange gode grunner til å eie en SPARKe!

Her har vi ramset opp de 5 beste grunnene:

 1. FRIHET
  Dersom du eier din egen SPARKe, slipper du å lete byen rundt etter utleiesykler som stort sett er tomme for batteri. Dra heller dit du vil, når du vil.
 2. BILLIGERE
  Mange tror det er rimeligere å leie elsparkesykler. Men dette blir fort dyrt dersom du er en hyppig bruker av disse tilbudene. Kjøper du f.eks en SPARKe E-series vil du raskt spare inn kostnader knyttet til leie av el-sparkesykler, eller årskort på kollektivtransport.
 3. KVALITET
  Kjøper du en SPARKe, velger du samtidig kvalitet. Våre produktteknikere har over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy. Våre elsparkesykler har kraftige motorer, god rekkevidde og lang levetid.
 4. UTROLIG MORSOMT
  Når du tar din første SPARKe-tur, kommer du garantert til å ta omveier med vilje, og bli helt hektet. Det er rett og slett utrolig morsomt!
 5. MILJØVENNLIG
  Velg el-sparkesykkel fremfor bil, drosje eller buss! De fleste av våre elsparkesykler har minimum rekkevidde på 25km som ofte er mer enn godt nok for de fleste sitt behov. Da bidrar du samtidig til mindre utslipp, og får samtidig frisk luft i samme slengen!

Det finnes ingen krav til motorkraft på elektriske sparkesykler i Norge. Derimot er det et regelverk som sier at makshastighet ikke må overskride  20km/t. Les mer om dette regelverket her:

regjeringen.no

Sparke.no oppfordrer på generelt grunnlag alle til riktig og aktsom bruk av elektriske sparkesykler. Da vil både du og dine medtrafikanter få en bedre opplevelse av kjøreturen.

Når det er sagt finnes det en rekke regler og oppfordringer vedrørende bruk av elektriske sparkesykler.

De samme reglene som gjelder for ferdsel med en sykkel, gjelder også nå for elektriske sparkesykler.

Kjører du på sparkesykkelen, regnes du som kjørende. Triller du den ved siden av deg, regnes du som gående. Akkurat som for bruk av en vanlig tråsykkel.

Ferdsel på gangvei, fortau eller i gangfelt er tillatt når gangtrafikken er liten og syklingen ikke medfører fare eller er til hinder for gående. Slik sykling må ved passering av gående skje i god avstand og i tilnærmet gangfart.

Det er ikke påbudt med bruk av hjelm, men vi anbefaler dette på det sterkeste, uansett ferdighetsnivå og alder.

Ellers er det bare å «SPARKe» i vei og ha en strålende tur;)

Vi får flere spørsmål vedørende bruk av elsparkesykler når det regner. 

Fortvil ikke, flere av våre modeller tåler kjøring i regnvær!

Her er modellene som tåler regnvær:

Det er med andre ord bare å ta på seg sydvesten og SPARKe i vei!

Sparke.no AS er en norsk aktør innenfor elektriske kjøretøy. Vi satser primært på elektriske sparkesykler, med hovedfokus på vårt eget kvalitetsmerke SPARKe. Våre produktteknikere har til sammen over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og vi gjennomfører nøye kvalitetstester av alle våre elsparkesykler. 

Derfor kan vi trygt si at når du velger en SPARKe, velger du kvalitet!

Sparke.no AS tilbyr 365 dager bytterett av alle varer kjøpt i nettbutikken. Det er viktig å merke seg at dette er ikke det samme som den lovpålagte angreretten, men et eksklusivt tilbud fra oss, for å gi deg som kunde en større frihet dersom du har kjøpt feil vare.

For at 365 dager bytterett skal være gyldig må følgende punkter innfris:

 • Gjelder kun privatkunder
 • Gyldig kvittering/ordrebekreftelse må fremvises
 • Varen må pakkes på samme måte som da den kom fra oss
 • Varen må leveres i originalemballasje
 • Varen skal fremstå som ny, slik at den kan selges på nytt uten tapt verdi. Dvs være luktfri, uten skader eller riper, emballasjen må være hel og alt av originalinnhold må medfølge. Våre produktteknikere må derfor godkjenne at dette er innfridd før bytteretten trer i kraft.
 • Kjøper må betale returfrakt ved benyttelse av 365 dager bytterett, og kjøper står for all risiko vedrørende frakt. Dvs at dersom en vare som skal returneres tilbake til Sparke.no blir skadet under frakt, vil kjøper stå ansvarlig for dette.
 • 365 dager bytterett gir retten til å bytte til en annen vare, men ikke pengene tilbake.

FRI FRAKT
UT JANUAR

I tillegg til elleville priser på våre mest solgte modeller, får du nå fri frakt ut januar!