El sparkesykler som skapt for Norge!

Høy kvalitet - 365 dager bytterett - Rask levering

Frakt

Det er raskt og enkelt å handle på Sparke.no.

Normalt sett tar det 2-5 dager fra vi har mottatt din bestilling til pakken er levert. Du vil få beskjed av Posten/Bring når pakken kan hentes, eller blir levert på døren. 2-5 dager forutsetter at varen er på lager hos oss. Ved forhåndsbestilling vil varen sendes så snart den ankommer vårt lager. Estimert lagerdato på forhåndsbestillinger står beskrevet på produktsidene.

For postpakker har du to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Fraktmetoder

Vi tilbyr frakt gjennom Bring/Posten
 
  • Klimanøytral servicepakke 
    • Pakken kan spores og blir levert på ditt lokale hentested
  • Levert på døren
    • Pakken kan spores og leveres hjem til deg mellom kl. 08-17 eller 17-21 avhengig av ditt postnummer. Sjåføren ringer 30-60 min. før ankomst ved levering på kveldstid
 

For kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- . For sending av større kolli enn postpakker ønsker vi at du tar kontakt for manuell beregning av frakt.