SPARKe E9 D

(10 omtaler)

kr 4.690,00 kr 3.890,00

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Beskrivelse

Elektrisk sparkesykkel

SPARKe E9 D

E9 D er en utvidelse av vår mest solgte sparkesykkel, SPARKe E9. E9 D har en større frontlykt, plassert like over forhjulet, som gir en sikrere og bedre kjøreopplevelse, spesielt i skumring og ved mørkere kjøreforhold.

E9 D er derfor det perfekte valget, når høst- og vintermørket melder sin ankomst.

E9 D er en fantastisk el sparkesykkel for voksne og unge. Lettkjørt, enkel å slå sammen og det perfekte til enten jobb eller skole!
SPARKe E9 D har alt du ønsker deg i en elektrisk sparkesykkel med en fantastisk kjørecomfort, bra skyv i motbakker, god rekkevidde, hastighet og punkteringsfrie hjul.
Med et enkelt og oversiktlig LED-display har du oversikt over hastighet, lys, kjøremodus og app-tilkobling. Batteriindikatoren er adaptiv, som vil si at den justerer seg ut ifra hvor mye power du gir.
På den måten kan du enklere lære deg å kjøre mer økonomisk for å få mest mulig ut av rekkevidden!

E9 D har 2 hastighetsnivåer der du kan variere mellom eco-mode og sport-mode.
Eco-mode er mer egnet for mer økonomisk kjøring hvor du oppnår maks ytelse av rekkevidden.
Velg sport-mode når du vil dra på litt ekstra i motbakker, eller rett og slett få mer vind i håret:)

Du kan enkelt låse el sparkesykkelen i appen, samt justere cruisekontroll og makshastighet på eco-mode og sport-mode.

Velger du E9 D får du mye for pengene! Den er enkel å slå sammen, og lett å ta med seg på farten.

Punkteringsfrie hjul

Slipp bekymringen med å punktere! SPARKe E9 D leveres med punkteringsfrie hjul som tåler krevende underlag. Det stabile rammeverket og fjæringen bak bidrar til god kjørecomfort!

Tåler regnvær

E9 D har en IP54 som med andre ord betyr at du fint kan legge ut på tur i regnvær. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær:)

Bra skyv i motbakker

SPARKe E9 D har et kraftig batteri på 7,5Ah, og en maksimal motorkraft på 700W (nominell effekt 350W). Den har en klatregrad på inntil 15 grader. Du får med andre ord et fantastisk skyv i motbakkene, og i enkelte slake motbakker mister du knapt motorkraft og holder samme hastighet som på flatmark.

Fantastisk kjørecomfort

Du kommer raskt opp i hastighet takket være makskraften på 700W. E9 D har en god svingradius og en fantastisk responsivitet i både svinger og unnamanøvrer. I tillegg leveres E9 D med skivebremser bak, som manøvreres med håndbremsen på styret.

Dersom du blir lei av å holde inn gassen underveis, kan du benytte deg av den behagelige cruisekontrollen. Via appen kan du justere hvilken hastighet du vil holde i cruisekontroll. For å låse hastigheten, holder du gassen inne i 3 sekunder på samme hastighet og deretter kan du slippe gassen, mens el-sparkesykkelen suser videre. Cruisekontrollen oppheves med å holde inn gassen på nytt, eller bremse.

2 hastighetsnivåer

El sparkesykkelen har 2 hastighetsnivåer du kan velge mellom:

 • Comfort-mode
  • Lavere hastighet, mindre batteriforbruk/motorkraft og lengre rekkevidde
 • Sport-mode
  • Maks hastighet, maks motorkraft. Gir deg mer skyv i motbakker. Husk at denne modusen også bruker mer batteri og motorkraft, som derfor går utover rekkevidden

NB! Du kan enkelt justere hastigheten til 20 km/t (lovlig hastighet)  i appen.

Du kan justere makshastighet på både «comfort-mode» og «sport-mode» i appen.

For en mest mulig smooth kjøreopplevelse, anbefaler vi å veksle mellom «comfort-mode» og «sport-mode» underveis i kjøringen. Bruk f.eks «sport-mode» i motbakker og svitsj over til «comfort-mode» på flatmark og nedover. Du kan enkelt bytte mellom hastighetsnivåene, ved å dobbelttrykke på startknappen.

Leveres med app

SPARKe E9 D leveres med APP til smartelefon. Koble til via bluetooth og få full tilgang til en rekke funksjoner på et blunk. Her kan du blant annet se batterinivået, justere makshastighet på 2 nivåer og sette cruisekontroll

 • Batterinivå
 • Justere makshastighet
 • Justere hastighet på eco-mode og sport-mode
 • Justere cruisekontroll
 • Temperaturmåler av el-sparkesykkelen
 • Batteritilstand
 • Gjenværende rekkevidde på batteriet
 • Lysbryter

Høydepunkter SPARKe E9 D: 

 • Opptil 25 km rekkevidde
 • Større frontlykt som gir bedre sikt og kjøreopplevelse under mørke forhold
 • 7,5 Ah batteri
 • App tilkobling
 • Punkteringsfrie hjul
 • Fjæring
 • Adaptiv batteriindikator
 • Bra skyv i motbakker
 • Cruisekontroll
 • Tåler regnvær

E-series:


E-serien vår mellomserie, der du finner elsparkesykler som har litt av alt. God rekkevidde, hastighet og kjørecomfort, til en overkommelig pris. Derfor er også de elektriske elsparkesyklene i E-serien en av våre mest populære valg blant folk flest. Her får du rett og slett mye elsparkesykkel for pengene!

SPARKe elsparkesykkel


SPARKe er et norsk merke for elsparkesykler. Vi har sterkt fokus på kvalitet, og at våre elsparkesykler skal være blant de beste på markedet. Våre produktteknikere har over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og gjennomfører nøye kvalitetstester. Alle vår el sparkesykler er CE-merket som tilfredsstiller alle krav og standarder til elektriske artikler og batterier i Norge.
Dette sikrer at vi med stolthet kan si at elsparkesykler fra SPARKe er av topp kvalitet. Kjør safe, velg SPARKe.

Generell info:
Hastighet og rekkevidde på batteri kan variere ut i fra kjøreforhold, vær, temperatur, vekt på fører, batteritilstand og kilometerstand.
Pga av norsk lovverk er det ikke tillatt med elsparkesykler med hastighet over 20 km/t.

Produktstørrelse:
1080*430*1140mm
Sammenslått: 1080*430*490mm
– Pakkestørrelse 115*16*52,5cm
– Produktvekt 13 kg

Produktstikkord:

 • Elektrisk sparkesykkel
 • El-sparkesykkel
 • El sparkesykkel
 • Elsparkesykkel

Praktisk info:

Trenger du hjelp til montering eller ønsker tips om din sparkesykkel? Sjekk ut våre hjelpevideoer

Dersom vi har varen på lager blir den sendt samme dag eller dagen etter. Vi benytter Bring og Postnord som distributør og normal leveringstid er 2-5 dager. Ved bestilling vil du motta et sporingsnummer av oss slik at du kan følge pakken helt frem.
Sporing finner du her

Vil du vite mer om el-sparkesykler generelt? Les mer på vår infoside om elektriske sparkesykler eller følg med på vår blogg.

Tilleggsinformasjon

Vekt 15 kg
Dimensjoner 115 × 16 × 53 cm
Hastighet sperre

20km/t (Lovlig), 30km/t

10 omtaler for SPARKe E9 D

 1. Jens P.

  Meget godt fornøyd med denne, går bra i bakker og grei rekkevidde😊

 2. I.W.J

  Veldig fornøyd med min nye SPARKe E9 D! God rekkevidde , og fungerer meget godt i motbakker. Må kjøre opp noen bratte partiet når jeg skal på jobb og den klarer dette i full fart. Noe som trekker litt ned er appen som følger med, hvem som helst kan koble seg til appen og låse den opp. Så i tidligere kommentarfelt at UNI scoot var en god app slik at andre ikke kunne koble seg på, men den vil ikke koble seg til min El-sparkesykkel. Kan dette fikses?

  • Sparke.no

   Godt å høre at du er fornøyd med din nye E9! Det er dessverre ikke vi som har utviklet denne appen. Vi anbefaler alltid å kjøpe en solid bøylelås. Lås scooteren inntil en solid stolpe eller lignende, og tre låsen gjennom “skråstammen” som går ned til ståplaten og inntil stolpen.

 3. Kristian johnsen

  Løp å kjøp!

 4. John (bekreftet eier)

  Meget bra sparkesykkel. Eg veie rundt 100 kg og den hiver meg opp bratte bakker lett!

 5. Gunn (bekreftet eier)

  Rask levering. Kjempe god sparkesykkel og drar veldig godt. Anbefalest.

 6. Kamilla (bekreftet eier)

  Veldig fornøyd med denne, passer godt voksne, men også 8åringen i huset kontrollerer den bra. Veldig kjekt å kunne låse på maxhastighet gjennom appen nedtil 10 km til de yngste. Enkel å bruke og veldig kjekt med punkteringsfrie hjul og at den tåler regn, samt at lykten foran er kraftig og vises godt.

 7. Sindre (bekreftet eier)

  Rask Levering, super fornøyd og veldig bra sparkesykkel for pengene.

 8. Dag (bekreftet eier)

  God sparkesykkel, men jeg må hjelpe til i bakker(100kg). Jeg kjøpte den til unga da og de er strålende fornøyd.

 9. JanH (bekreftet eier)

  Veldig fornøyd etter første dags bruk. Lett å sette opp og enkelt å koble til MiniRobot-appen. Passer alle i familien, både junior og senior. I appen kan man styre både maksfart og cruisefart, noe som gjør at man kan sette ned farten for junior, og opp når senior skal bruke sykkelen. Det ene jeg vil trekke for er en noe svak brems på bakhjulene ved høy fart, mulig at det bare er en justering som skal til, men med forutseende kjøring og tidsnok slipp av gassknappen er ikke det noe problem. De andre er at omformeren på den medfølgende laderen ble veldig varm under lading. På oppsiden: Raskt levert. Bestilt mandag morgen, levert onsdag ettermiddag.

 10. Øyvind (bekreftet eier)

  Meget god sparkesykkel. Hurtig opp i hastighet, med en god motor som også drar godt opp i bakkene. Jeg veier 70 kg. God led-lys foran, og lys bak som viser godt for andre. Med nedfellbar stamme, som gjør det enkelt og ta med seg opp i 2. etasje for lading. God komfort med punkteringsfrie dekk. Display med lys som viser det meste. Anbefales!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Populært tilbehør