NanRobot D6+ 2.0

(3 omtaler)

kr 20,990.00 kr 17,990.00

Nullstill

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Beskrivelse

D6+ er en high-performance el sparkesykkel av topp kvalitet, utstyrt med 2 kraftige motorer i hvert hjul og markedets beste hydrauliske dempesystem. D6+ leveres også som standard med et stort 52V, 26Ah batteri (1352wh) som kan gi en optimal rekkevidde på over 60km!

D6+ utplasserer alle andre el-sparkesykler innen kjørekomfort! Enten det er pendling eller terrengkjøring sikrer NanRobot D6+ deg for en kjøreopplevelse av kvalitet.

Føl på kreftene!

Med 2stk 1000w (3600w maks) motorer vil du virkelig kjenne på ekstrem akselerasjon og fart. Med så mye kraft vil el-sparken til og med kunne akselerere i noen av de aller bratteste bakkene det Norske landskapet har å by på.

Med en så kraftig og rask el-sparkesykkel er det viktig og også kunne stoppe raskt. NanRobot D6+ leveres med hydrauliske bremser og EBS både foran og bak noe som sørger for utrolig stoppkraft.

ECO eller Turbo?

Du kan bytte mellom de forskjellige kjøremodusene når du selv ønsker ved et enkelt trykk. Ved å kjøre i “single motor” og ECO-modus vil du kunne kjøre i et behagelig tempo og oppnå maks rekkevidde. Hvis du heller ønsker rå akselerasjon, høy topphastighet eller best mulig offroad kjøreegenskaper setter du el-sparken i “dual motor” og Turbo-modus!

Du kan også velge mellom 3 forskjellige gir gjennom displayet. Hvert gir har sin egen topphastighet.

 

Hva er nytt på D6+ 2.0 for 2022?

D6+ leveres nå i 2.0 versjon. Denne versjonen er oppgradert med nytt og farget senterdisplay samt nytt kontroller oppsett. Den levers også med oppdatert fingergass som gir mer kontroll og bedre respons.

Hvorfor velge NanRobot D6+ 2.0

NanRobot D6+ tilbyr en fullspekket pakke av høy kvalitet til en rimelig pris. NanRobot leveres som standard med godt over gjennomsnittet stort batteri og en rekke sikkerhetsutstyr. Det som virkelig setter D6+ fra sine konkurrenter er det utrolig behagelige dempesystemet, romslige benplassen og bunnsolide byggekvaliteten.

 

——————————————————————————–

Innhold i esken:

 • 1stk NanRobot D6+ 2.0
 • 1stk lader
 • 1stk brukermanual
 • 1stk verktøysett
 • 2stk nøkler
 • 1stk dekkpumpe

Tilleggsinformasjon

Vekt35 kg
Dekktype

Off-road dekk, Street dekk

3 omtaler for NanRobot D6+ 2.0

 1. Tadas (bekreftet eier)

  Scooter av god kvalitet, kanskje litt sen levering, men mennene gjorde alt bra og jeg kjører nå på sparkesykkelen min og er veldig fornøyd.

 2. Trym Bergestad (bekreftet eier)

  Veldig fornøyd! Rask levering og god kundeservice.

 3. Alisan (bekreftet eier)

  Delivery was a fast, scooter is just amazing stronger and faster.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Populært tilbehør