HILEY T10 Lite – 2024!

kr 17.990,00 kr 15.990,00

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Beskrivelse

Hiley T10 lite elektrisk sparkesykkel, 2motorer, 2600 W!

Model 2024
Hiley T10 Lite representerer toppen av styrke og teknologisk finesse på hjul. Med sine to motorer, som til sammen gir en mektig 2600 W maksimal effekt, gir den en kraftig og jevn akselerasjon. Motorene kan nå hastigheter på opptil 65 km/t, og gir en svært dynamisk veiopplevelse. (ved kjøp av lovlig utgave vil el-sparken ha en toppfart på 20kmt)

Denne eksepsjonelle el-sparken imponerer også med sin utrolige rekkevidde på opptil 80 km på en enkelt lading. Normalt 40-60km ved normal til hard kjøring. Det kraftige litiumbatteriet muliggjør varige turer uten bekymring for utmattelse og sikrer kontinuerlig mobilitet.

Hiley T10 Lite har også justerbar hydraulisk fjæring foran og bak, noe som gir en jevn og komfortabel tur i ulike terreng. Denne fjæringen absorberer effektivt vibrasjoner og ujevnheter i veibanen, og gir føreren stabilitet og kontroll selv på de mest krevende veiene.

For sikker og pålitelig stoppkraft er den utstyrt med svært effektive hydrauliske bremser, som tillater presis hastighetskontroll og trygg nedbremsing i enhver situasjon.

NFC-låsen gjør det enkelt å låse og låse opp scooteren via en spesiell nøkkel, noe som sikrer et høyt sikkerhetsnivå og beskyttelse mot uautorisert tilgang.

Den tilbyr også en unik ambient RGB-belysning, som kan skreddersys til dine preferanser via en mobilapplikasjon. Dette lar deg tilpasse scooteren din og uttrykke din unike stil under turene dine.

 

Høydepunkter for Hiley Tiger 10 Lite scooter:

  • To motorer, 2x 1000 W(2600W max)
  • Topphastighet: Opptil 65 km/h
  • Vanntett NFC display
  • Voltage display
  • Excellent adaptable suspension
  • Tyverisikring
  • LED lighting + ambient lighting
  • Ultra-wide CST slangeløse dekk 10*3.0

Tilleggsinformasjon

Hastighet sperre

20km/t (Lovlig), Uten sperre – 60km/t

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “HILEY T10 Lite – 2024!”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Populært tilbehør