Sparke.no er stolt forhandler av
Apollo scooters i Norge!

Vi har endelig gleden av å dele nyheten om at vi har blitt forhandler av Apollo Scooters i Norge! Som eneste aktør i landet, kan vi nå tilby Apollo til nordmenn. Et merke som er størst i USA og Canada, og som blant annet fikk hele 4 av 10 plasser da anerkjente Electric Scooters Guide skulle kåre topp 10 el sparkesykler i verden i 2021!

Apollo Scooters tilbyr et bredt utvalg av modeller. Enten du er på jakt etter en solid og prisvennlig pendlermodell, eller ønsker det råeste markedet har å by på, har vi akkurat det du trenger. 

Her snakker vi høy kvalitet på samtlige modeller hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Som om ikke det var nok, tilbyr også Apollo Scooters hele 2 års garanti på enkelte deler og komponenter. Dette finner du ikke hos noe annet merke og vi kan derfor trygt si at Apollo Scooters er noe av det beste du kan få tak i innenfor elektriske sparkesykler! 

Vi har nå 4 modeller i vår nettbutikk fra Apollo. El sparkesyklene kommer i begrenset antall,  så her gjelder det å være tidlig ute.

Vi tilbyr selvsagt full service og verkstedtjenester på alle scootere fra Apollo og har eget delelager!

Hvilken er din favoritt?

Finn din favoritt!

Vi er eneste forhandler i Norge!

APOLLO Scooters kommer fra Canada, og har raskt blitt en av de største merkene i USA og Canada, for ikke å si i verden for øvrig. Her snakker vi et topp premiumerke med prisvinnende modeller og kvalitet. APOLLO el sparkesykkel er kjent for sin omfattende tekniske ekspertise, hvor de presser kvalitetsstandarder til nye høyder. Alle modellene gjennomgår nøye kontroller og stresstester. Dette for å sikre at du får den beste kvaliteten under føttene. APOLLO Scooters har også en bransjeledende garantiordning hvor enkelte av komponentene har hele 2 års garanti. Dette finner du knapt på noen andre merker i verden.

I 2021 hadde Apollo Scooters hele 4 modeller på topp 10 listen fra Electric Scooters Guide, hvor de beste el sparkesyklene i verden skulle kåres. 

Vi i Sparke.no har blitt stolt forhandler og samarbeidspartner med APOLLO Scooters i Norge. Vi er dermed også den eneste aktøren i landet som tilbyr APOLLO´s el sparkesykler!
Vi tilbyr full support og verkstedtjenester for alle el sparkesykler fra Sparke og Apollo.

Se flere av våre modeller fra APOLLO Scooters her

Du kan også lese mer om APOLLO Scooters og deres garantiordninger her!

Bransjeledende garanti!

Apollo Scooters tilbyr som en av få i bransjen opptil 2 års garanti på enkelte deler og komponenter. Med andre ord vil du ikke bare få en premium el sparkesykkel av høy kvalitet når du kjøper en Apollo, men også en support og garantiordning som er helt i toppklassen. Velger du Apollo, får du dermed kvalitet i alle ledd!

Les mer om garantiordningen til Apollo her:
https://apolloscooters.zendesk.com/hc/en-us/articles/360053144832-Warranty-Policy