APOLLO Light

Tomt på lager

kr 8.490,00

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Beskrivelse

Apollo El sparkesykkel

Apollo Light er det perfekte valg for deg som ønsker en lettvekter, uten at det går utover kvaliteten! Her får du en “superportabel” el sparkesykkel som er svært enkel å slå sammen og ta med seg på farten. Lett nok til å ta med seg på bussen, liten nok til å få plass under skrivebordet på jobb! Med kun 17 kg egenvekt, er den blant de letteste i sin klasse.  Ikke rart dette har blitt en av de mest populære sparkesyklene på markedet.

apollo light el sparkesykkel

Fantastisk kjørecomfort

Apollo Light leveres med demping både foran og bak. Dette gir en herlig kjørecomfort, som gjør kjøringen til en lek. Enten du liker å cruise gjennom byen og tettbebygde strøk, eller tar deg en tur på landeveien, får du en fantastisk comfort under føttene.

Bli en av de første i Norge med sparkesykkel fra Apollo!

Sparkesyklene fra Apollo Scooters går for å være blant de beste i verden. Merket er blant de største i USA og Canada, og på topp 10 kåringen over de beste sparkesyklene i verden, havnet 4 av Apollo´s modeller på denne listen (testen ble utført i 2021 av anerkjente Electric Scooters Guide)

apollo light el sparkesykkel

Liten og mektig

Apollo Light er en av få modeller på markedet som gir deg kombinasjonen av portabilitet og ytelse. Apollo Light har en høyeffektiv børsteløs 350W motor med 600W toppeffekt. Selv om den er liten og lett, skal du ikke la deg lure. Den er designet for personer med en maksvekt på inntil 100kg, og oppnår en hastighet på 25km/t på bare 6,2 sekunder. Slett ikke verst for en sparkesykkel som kan bæres med 1 hånd!

Sikkerhet

Light er utstyrt med trommelbrems bak og regenerativ motorbrems. Her får du også LED-lykter både foran og bak, for god synlighet i trafikkbildet.

apollo light el sparkesykkel

Knirkefritt bremsesystem

Light er utstyrt med en bakre trommelbrems som krever tre ganger mindre vedlikehold enn andre bremsealternativer. Glem rengjøring og hyppig bytte av slitedeler og kabler. Trommelbremsen vil ta seg av det hele for deg.
I tillegg har Apollo Light en regenerativ elektrisk brems, som fører en motstrøm gjennom motoren for å bremse deg og lade batteriet samtidig.
Komponentene i dette effektive systemet gir en gjennomsnittlig bremselengde på 4,2 meter.

Batteri i verdensklasse

Med et 48V 10,2aH batteri kan du glede seg over 35 km rekkevidde i miljømodus. Selv når du kjører full hastighet under realistiske forhold, kan Light skryte av en rekkevidde på 25 km. Når du endelig trenger å lade opp, tar det bare seks timer med standardlader eller tre timer med høyhastighetsladeren.

Apollo benytter celler laget av Dynavolt, verdens ledende produsent av motorsykkelbatterier. Etter omfattende sammenligningstesting fant de ut at Dynavolt presterte med maksimal kapasitet i 2600 ladingssykluser eller omtrent seks års bruk, forutsatt daglig lading.

Bransjeledende garanti!

Apollo Scooters tilbyr som en av få i bransjen opptil 2 års garanti på enkelte deler og komponenter. Med andre ord vil du ikke bare få en premium el sparkesykkel av høy kvalitet når du kjøper en Apollo, men også en support og garantiordning som er helt i toppklassen. Velger du Apollo, får du dermed kvalitet i alle ledd!

Les mer om garantiordningen til Apollo her:
https://apolloscooters.zendesk.com/hc/en-us/articles/360053144832-Warranty-Policy

 

Apollo Scooters

APOLLO Scooters kommer fra Canada, og har raskt blitt en av de største merkene i USA og Canada, for ikke å si i verden for øvrig. Her snakker vi et topp premiumerke med prisvinnende modeller og kvalitet. APOLLO el sparkesykkel er kjent for sin omfattende tekniske ekspertise, hvor de presser kvalitetsstandarder til nye høyder. Alle modellene gjennomgår nøye kontroller og stresstester. Dette for å sikre at du får den beste kvaliteten under føttene. APOLLO Scooters har også en bransjeledende garantiordning hvor enkelte av komponentene har hele 2 års garanti. Dette finner du knapt på noen andre merker i verden.

I 2021 hadde Apollo Scooters hele 4 modeller på topp 10 listen fra Electric Scooters Guide, hvor de beste el sparkesyklene i verden skulle kåres. 

Vi i Sparke.no har blitt stolt forhandler og samarbeidspartner med APOLLO Scooters i Norge. Vi er dermed også den eneste aktøren i landet som tilbyr APOLLO´s el sparkesykler!
Vi tilbyr full support og verkstedtjenester for alle el sparkesykler fra Sparke og Apollo.

Se flere av våre modeller fra APOLLO Scooters her

Du kan også lese mer om APOLLO Scooters og deres garantiordninger her!


			

Tilleggsinformasjon

Vekt 19 kg
Dimensjoner 107 × 46,5 × 26 cm
Hastighet sperre

20km/t (Sperret), 25km/t (sperret), 35km/t (ulovlig)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “APOLLO Light”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *