apollo blogg

Vi har blitt forhandler av Apollo!

Vi har nå gleden av å meddele at Sparke.no har blitt forhandler av Apollo Scooters som eneste aktør i Norge!

Apollo Scooters er ansett som en av verdens beste produsenter innenfor elektriske sparkesykler. De er blant annet det største og mestselgende merket i USA og Canada.

4 modeller på topp 10-listen i verden!

I 2021, fikk de hele 4 av sin modeller på topp 10 listen over verdens beste el sparkesykler. Kåringen ble utført av Electric Scooters Guide, som er det største og mest anerkjente forumet for elektriske sparkesykler.

Du kan lese testen her: https://electric-scooter.guide/best-rated/best-electric-scooters/

Høy kvalitet, premium kjørecomfort

Det som kjennetegner Apollo Scooters er høy kvalitet, og kompromissløse modeller, der ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Her finner du alt fra lette by-modeller, til kraftige offroad-varianter. Felles for alle er premium kvalitet og kjørecomfort!

Dersom du er på jakt etter en premium el sparkesykkel av høy kvalitet, så finner du garantert en favoritt i Apollo´s sortiment.

Markedsledende garanti

Apollo Scooters tilbyr også noe så unikt som 2 års garanti på enkelte deler/komponenter. Årsaken er at alle modellene har gjennomgått strenge kontroller og tester, for å sikre at hver eneste komponent tåler selv de mest krevende forhold over tid.

Hvilken er din favoritt?

Vi har for øyeblikket 4 modeller fra Apollo som du kan velge mellom. Enten du ønsker en premium by-modell eller vil gruse naboen opp skogsstien, vil du garantert bli fornøyd med din nye el sparkesykkel. Her kan du lese mer om de ulike modellene og Apollo Scooters:

https://sparke.no/apollo-scooters/

Del dette innlegget