SPARKe E9 PLUS

(5 omtaler)

kr 5.490,00 kr 4.690,00

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Beskrivelse

Elektrisk sparkesykkel

SPARKe E9 Plus

NYHET!
Sparke E9 Plus er en utvidet utgave av våre bestselgere E9 og E9 D. E9-serien har blitt en kjempesuksess i Norge, og nå kommer det siste tilskuddet i rekken, E9 Plus. Denne modellen har de samme gode egenskapene til Sparke E9 og E9 D, men vi har oppgradert det viktigste for folk flest;  motorkraft, batteri og vanntetthet!. Derfor får du bedre kraft i motbakker og akselerasjon på veien, hele 40% lengre rekkevidde og en vanntetthet på IP56 som gir bedre beskyttelse i regnvær!

E9 Plus gir deg en fantastisk smidig og behagelig kjøreopplevelse. Den er utstyrt med større frontlykt, plassert like over forhjulet, som gir en sikrere og bedre kjøreopplevelse, spesielt i skumring og ved mørkere kjøreforhold. Denne modellen er derfor det perfekte valget, når høst- og vintermørket melder sin ankomst.

E9 Plus er en fantastisk el sparkesykkel for både unge (minimum 130cm høyde) og voksne. Lettkjørt, enkel å slå sammen og det perfekte til enten jobb eller skole!

Bedre motor, 40% lengre rekkevidde!

E9 Plus er utstyrt med en 400W motor (1000W makseffekt) og 37 V 10Ah batteri. Dette gir deg mer power i motbakker, bedre akselerasjon og hele 40% lengre rekkevidde.

Regnvær? Ikke noe problem!

El-sparkesykkel har blitt et viktig fremkomstmiddel for folk flest, og da er man også avhengig av en modell som tåler norske forhold. E9 Plus har en IP-grad på 56 som vil si at den er støvbeskyttet og tåler en større mengde vann enn mange andre modeller på markedet.

Bra skyv i motbakker

SPARKe E9 Plus klarer en klatregrad på inntil 15 grader. Du får med andre ord et fantastisk skyv i motbakkene for sin prisklasse, og i enkelte slake motbakker mister du knapt motorkraft og holder samme hastighet som på flatmark.

4 hastighetsnivåer

El sparkesykkelen har 4 hastighetsnivåer du kan velge mellom. Walk-mode er sperret på 6kmt.

 • Walk-mode
 • Comfort-mode
 • Drive-mode
 • Sport-mode

Du kan justere makshastighet i appen.(MiniRobot)

Leveres med app

SPARKe E9 Plus leveres med APP til smartelefon. Koble til via bluetooth og få full tilgang til en rekke funksjoner på et blunk. Her kan du blant annet se batterinivået, justere makshastighet på 2 nivåer og sette cruisekontroll. Appen heter “MiniRobot”

 • Batterinivå
 • Justere makshastighet
 • Justere hastighet på eco-mode og sport-mode
 • Justere cruisekontroll
 • Temperaturmåler av el-sparkesykkelen
 • Batteritilstand
 • Gjenværende rekkevidde på batteriet
 • Lysbryter

Høydepunkter SPARKe E9 Plus: 

 • Opptil 35 km rekkevidde
 • Større frontlykt som gir bedre sikt og kjøreopplevelse under mørke forhold
 • 10 Ah batteri
 • App tilkobling
 • Luftfylte dekk
 • Fjæring
 • Adaptiv batteriindikator
 • Bra skyv i motbakker
 • Cruisekontroll
 • Vanntetthet Ip 56

 

LES DETTE FØR FØRSTE BRUK:

 • Les brukermanual
 • Ta vare på emballasjen

Det er viktig at du tar vare på den originale emballasjen i tilfelle behov for service, reparasjon eller retur av din el-sparkesykkel

 • Monter el-sparkesykkelen

Monter el-sparkesykkelen og kontroller alle bolter, muttere og skruer sitter godt.

 • Kontollsjekk lufttrykk

Kontroller dekkenes lufttrykk og fyll etter behov. Det er svært viktig at dekkene har riktig lufttrykk. Ved feil lufttrykk kan både rekkevidde, veigrep, toppfart og en rekke andre kjøreegenskaper reduseres. Ved for lavt lufttrykk øker sjansen dramatisk for å punktere!
Du kan fylle luft i dekkene med for sykkelpumpe eller kompressor som du for eks. finner på bensinstasjoner.

 • Lad el-sparkesykkelen helt opp før første kjøretur

Det er anbefalt å sette el-sparkesykkelen på lading å vente til lyset på laderen skifter til grønt før første kjøretur.

E-series:

E-serien vår mellomserie, der du finner elsparkesykler som har litt av alt. God rekkevidde, hastighet og kjørecomfort, til en overkommelig pris. Derfor er også de elektriske elsparkesyklene i E-serien en av våre mest populære valg blant folk flest. Her får du rett og slett mye elsparkesykkel for pengene!

SPARKe elsparkesykkel


SPARKe er et norsk merke for elsparkesykler. Vi har sterkt fokus på kvalitet, og at våre elsparkesykler skal være blant de beste på markedet. Våre produktteknikere har over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og gjennomfører nøye kvalitetstester. Alle vår el sparkesykler er CE-merket som tilfredsstiller alle krav og standarder til elektriske artikler og batterier i Norge.
Dette sikrer at vi med stolthet kan si at elsparkesykler fra SPARKe er av topp kvalitet. Kjør safe, velg SPARKe.

Generell info:
Hastighet og rekkevidde på batteri kan variere ut i fra kjøreforhold, vær, temperatur, vekt på fører, batteritilstand og kilometerstand.
Pga av norsk lovverk er det ikke tillatt med elsparkesykler med hastighet over 20 km/t.

Produktstørrelse:
1080*430*1140mm
Sammenslått: 1080*430*490mm
– Pakkestørrelse 115*16*52,5cm
– Produktvekt 15 kg

Produktstikkord:

 • Elektrisk sparkesykkel
 • El-sparkesykkel
 • El sparkesykkel
 • Elsparkesykkel

Praktisk info:

Trenger du hjelp til montering eller ønsker tips om din sparkesykkel? Sjekk ut våre hjelpevideoer

Dersom vi har varen på lager blir den sendt samme dag eller dagen etter. Vi benytter Bring og Postnord som distributør og normal leveringstid er 2-5 dager. Ved bestilling vil du motta et sporingsnummer av oss slik at du kan følge pakken helt frem.
Sporing finner du her

Vil du vite mer om el-sparkesykler generelt? Les mer på vår infoside om elektriske sparkesykler eller følg med på vår blogg.

Tilleggsinformasjon

Vekt 16 kg
Dimensjoner 115 × 16 × 53 cm
Dekktype

Luftfylte dekk, Punkteringsfrie dekk

Hastighet sperre

20km/t (Lovlig), 30km/t

5 omtaler for SPARKe E9 PLUS

 1. Miriam

  God el sparkesykkel og min datter er kjempefornøyd. Rask levering

 2. Lars

  Veldig fornøyd etter jeg byttet til denne. Kjørte e-wheels før men denne passer bedre for meg.

  Lars

 3. HOKAR

  Har hatt den i ca. 3 uker, funker veldig fint selv i snøen.
  Levering på 3 dager til Oslo og var veldig gøy å kjøre

 4. Elspark

  Veldig bra sparkesykkel, gikk fra e wheels til denne, og e wheels føles som en first price versjon av denne vis jeg kan si det sånn. Denne drar meg (80kg) i 25-30 i alle bakker unntatt de aller bratteste og har god rekkevidde før den må lades på nytt . Vis det er noe som skal trekkes ned er at den er veldig hard å kjøre over feks brostein eller lignende, også støtta som er så spiss og sånt, så vis du ikke følger med når du triller den eller bærer den så kan den skrape deg til blods. Alt i alt, veldig bra og anbefales, men pass dere for støtta.

 5. foxshox

  Jeg er ganske fornøyd med denne sparkesykkelen. Den yter omtrent slik som jeg forventet av den etter å ha lest spesifikasjonene. Den akselererer og bremser godt. Den kommer seg relativt enkelt opp bakkene, og klarer brattere bakker enn det som jeg forventet av den. Rekkevidden på en lading ser ut til å være 30-31 km. Har ikke hatt noen problemer med byggekvaliteten på den så langt, den virker nokså solid bygd. Jeg har bestilt versjonen med punkteringsfrie dekk og vil anbefale det dersom sparkesykkelen skal brukes på landeveier og dårlig asfalt. Det blir veldig lite demping og man blir nokså sliten i føttene på lengere turer, men fravær av risiko for punktering kompenserer for dette. Etter å ha lest forskjellige erfaringer med luftfylte dekk på nett, kom jeg frem til konklusjonen at det er relativt enkelt å punktere de, pluss at man må alltid passe på lufttrykket i dekkene. Så for meg var punkteringsfrie dekk eneste alternativ. Appen som kan/skal brukes på den heter MiniRobot og det står ikke i bruksanvisningen. Kort oppsummert, en utmerket sparkesykkel til den prisen jeg betalte (4490).

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Populært tilbehør