SPARKe E9

(26 omtaler)

kr 5.990,00 kr 3.990,00

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Beskrivelse

Elektrisk sparkesykkel

SPARKe E9 2024

Vi opplever en enorm pågang på SPARKe E9 . Kanskje ikke så rart med tanke på at denne modellen inneholder alt det en el sparkesykkel skal ha, til en fantastisk pris!

E9-modellene er våre mest populære modeller. Det er heller ikke tilfeldig. En perfekt el sparkesykkel for voksne og unge. Lettkjørt, enkel å slå sammen og det perfekte valg til enten jobb eller skole!
SPARKe E9 har alt du ønsker deg i en elektrisk sparkesykkel med en fantastisk kjørekomfort og god rekkevidde for sin prisklasse.
Med et enkelt og oversiktlig LED-display har du oversikt over hastighet, lys, kjøremodus og app-tilkobling. Batteriindikatoren er adaptiv, som vil si at den justerer seg ut ifra hvor mye power du gir.
På den måten kan du enklere lære deg å kjøre mer økonomisk for å få mest mulig ut av rekkevidden!

Velger du E9 får du mye for pengene! Den er enkel å slå sammen, og lett å ta med seg på farten.

SPARKe E9 har et batteri på 7,5Ah, og en maksimal motorkraft på 700W (nominell effekt 350W).

Leveres med lovlig sperre

E9 kommer i 2 utgaver:

 • Topphastighet: Sperre på 20 km/
 • Topphastighet: Opptil 30 km/t

Regnvær? Ikke noe problem!

El-sparkesykkel har blitt et viktig fremkomstmiddel for folk flest, og da er man også avhengig av en modell som tåler norske forhold. E9 Plus har en IP-grad på 56 som vil si at den er støvbeskyttet og tåler en større mengde vann enn mange andre modeller på markedet.

4 hastighetsnivåer

El sparkesykkelen har 4 hastighetsnivåer du kan velge mellom. Walk-mode er sperret på 6kmt.

 • Walk-mode
 • Comfort-mode
 • Drive-mode
 • Sport-mode

Du kan justere makshastighet i appen, MiniRobot.

Leveres med app

SPARKe E9 leveres med APP til smartelefon. Koble til via bluetooth og få full tilgang til en rekke funksjoner på et blunk. Her kan du blant annet se batterinivået, justere makshastighet på 2 nivåer og sette cruisekontroll. Appen heter “MiniRobot”

 • Batterinivå
 • Justere makshastighet
 • Endre hastighet på eco-mode og sport-mode
 • Stille inn cruisekontroll
 • Temperaturmåler av el-sparkesykkelen
 • Batteritilstand
 • Gjenværende rekkevidde på batteriet
 • Lysbryter

Høydepunkter SPARKe E9: 

 • Opptil 25 km rekkevidde
 • 7,5 Ah batteri
 • App tilkobling
 • Fjæring
 • Adaptiv batteriindikator
 • Cruisekontroll
 • Tåler regnvær

LES DETTE FØR EL SPARKESYKKELEN TAS I BRUK:

 • Les brukermanual
 • Ta vare på emballasjen

Det er viktig at du tar vare på den originale emballasjen i tilfelle behov for service, reparasjon eller retur av din el-sparkesykkel

 • Monter el-sparkesykkelen

Monter el-sparkesykkelen og kontroller alle bolter, muttere og skruer sitter godt.

 • Kontollsjekk lufttrykk

Kontroller dekkenes lufttrykk og fyll etter behov. Det er svært viktig at dekkene har riktig lufttrykk. Ved feil lufttrykk kan både rekkevidde, veigrep, toppfart og en rekke andre kjøreegenskaper reduseres. Ved for lavt lufttrykk øker sjansen dramatisk for å punktere!
Du kan fylle luft i dekkene med for sykkelpumpe eller kompressor som du for eks. finner på bensinstasjoner.

 • Lad el-sparkesykkelen helt opp før første kjøretur

Det er anbefalt å sette el-sparkesykkelen på lading å vente til lyset på laderen skifter til grønt før første kjøretur.

E-series:


E-serien vår mellomserie, der du finner elsparkesykler som har litt av alt. God rekkevidde, hastighet og kjørecomfort, til en overkommelig pris. Derfor er også de elektriske elsparkesyklene i E-serien en av våre mest populære valg blant folk flest. Her får du rett og slett mye elsparkesykkel for pengene!

SPARKe elsparkesykkel


SPARKe er et norsk merke for elsparkesykler. Vi har sterkt fokus på kvalitet, og at våre elsparkesykler skal være blant de beste på markedet. Våre produktteknikere har over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og gjennomfører nøye kvalitetstester.
Dette sikrer at vi med stolthet kan si at elsparkesykler fra SPARKe er av topp kvalitet. Kjør safe, velg SPARKe.

Generell info:
Hastighet og rekkevidde på batteri kan variere ut i fra kjøreforhold, vær, temperatur, vekt på fører, batteritilstand og kilometerstand.
Pga av norsk lovverk er det ikke tillatt med elsparkesykler med hastighet over 20 km/t.

Produktstørrelse:
 114*42*122cm
– Pakkestørrelse 115*16*52,5cm
– Produktvekt 13,3kg

Produktstikkord:

 • Elektrisk sparkesykkel
 • El-sparkesykkel
 • El sparkesykkel
 • Elsparkesykkel

Praktisk info:

Trenger du hjelp til montering eller ønsker tips om din sparkesykkel? Sjekk ut våre hjelpevideoer

Dersom vi har varen på lager blir den sendt samme dag eller dagen etter. Vi benytter Bring og Postnord som distributør og normal leveringstid er 2-5 dager. Ved bestilling vil du motta et sporingsnummer av oss slik at du kan følge pakken helt frem.

Sporing finner du her

Vil du vite mer om el-sparkesykler generelt? Les mer på vår infoside om elektriske sparkesykler eller følg med på vår blogg.

Tilleggsinformasjon

Vekt 15 kg
Dimensjoner 115 × 16 × 53 cm
Hastighet sperre

20km/t (Lovlig), Opptil 30km/t

26 omtaler for SPARKe E9

 1. Jeanette

  Fikk levert denne i dag😍Strålende fornøyd😍

 2. Maria (bekreftet eier)

  Super service og rask levering 😃 En digg cruiser som passer mitt bruk. Den har to innstillinger for fart (comfort mode og sport mode) som velges i appen. Ikke redd for å punktere. Hvis jeg må opp trapper eller feks inn på toget er den enkel å legge sammen. Veldig fornøyd og glad med vind i håret 🛴☀️

 3. Elias

  Uten tvil den beste el-sparkesykkelen jeg har kjørt! Jeg har tidligere hatt Xiaomi M365 men Sparke E9 gruser denne. Bra trekk i motbakkene og stødig på veien. Utrolig digg med punkteringsfrie hjul! Topp score fra meg!

 4. Maria

  Skuffet over appen, hvem som helst kan gå inn igjennom appen og lås opp Andresparkesykkelen

 5. Kai Andrè (bekreftet eier)

  Rask Levering, super fornøyd og en kjempegod El Sparksykkel til å starte med😀👌

 6. Laurent veliqi

  Den er veldig bra, men man kan ikke instalere appen i samsung
  Og det er ikke bra

  • Sparke.no

   Hei! Godt å høre at du er fornøyd med din E9! Det er selvsagt mulig å installere appen på Samsung-telefoner. Dersom du opplever problemer med å koble til appen med din telefon, anbefaler vi å ta kontakt med vår support:)

 7. Adrian veliqi

  Den er super bra

 8. Laurent kule man

  Den er super bra og den er den beste jeg har hatt på lang tid.

 9. Angeliki (bekreftet eier)

  Veldig fornøyd og fast levering! Sparkesykkelen er veldig fin og har sterk motor! En av de beste jeg har funnet med veldig lav pris!

 10. Richart Ravn (bekreftet eier)

  Ble positivt overasket over denne! Var litt skeptisk da jeg veier 94 kg. Drar ikke helt opp de tyngste bakkene men allikevel har jeg kjørt den uten problemer til og fra jobb med variert terreng ca 20 km. Godt fornøyd!

 11. Sander B (bekreftet eier)

  Tydligvis den beste sparkesykkelen jeg har hatt til nå. Den slår Classywalk langt ned i støvlene når det kommer til kvalitet! Den trekker godt i bakkene, og batteriet virker å ha veldig god levetid, selv med mye motbakker. Fin app som lar deg bruke Comfort og Sport mode og justere makshastighet. Mye for pengene!! 5 stjerner!!

 12. Odin Kjos

  Ble positivt overasket over denne! Jeg veier 75 kilo, Den kommer seg ikke helt opp de tyngste bakkene. Men om dere kunne ha fått inn et som resereve batteri til E9-E9D -E9LW på 7,8Ah eller 10 Ah så ville dette ha hjulpet mye. Jeg eier en E-wheels E2S V2 som jeg synes har en bedre klatre evne en E9. Uten om det så jeg godt fornøyd.

 13. Sindre

  Sparkesykkelen sparke.no selger er Maxwheel sykler. Sjekk ut https://www.boostelectric.co.uk/product/maxwheel-electric-scooter-e9-m36 for de riktige Spesifikasjonenene.
  MAX speed: 25-28km/h
  Voltage: 36V
  Max current: 15A
  Display: Colorful LCD
  Start mode: Non-Zero start
  Voltage: 36V
  Capacity: 7.5ah
  Mileage: 18-30km
  Motor size: 8.5inch honeycomb
  Position: front motor (Motor)
  Rated power: 350W (Motor)
  Motor MAX power: 540W
  8.5inch Honeycomb solid tire

 14. Ali

  Ganske ok

 15. Heihei

  Veldig fornøyd med sparkesykkelen, men det eneste problemet er at bremsen lager VELDIG mye lyd! Hva er galt?

 16. Isak Mælen

  Veldig braaa ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

 17. Sandra

  Veldig bra! Men hva heter appen?

  • Sparke.no

   Minirobot

 18. Even Håland (bekreftet eier)

  Veldig god lett sykkel til å ta med seg rundt, kjører behagelig og drar meg rundt i ca 24kmt.(80kg) Er meget fornøyd og trenger den ikke for enorm rekkevidde. Må lades ca per 17 km. Det er ikke negativt, men viktig å ta med.

 19. Tom Rammen (bekreftet eier)

  Veldig veldig bra første inntrykk, Kjapp levering 👍 brukte brukte under 5 min på montering da jeg fikk den i hus 😊 nå skal æ lade den i 2.5 time også blir det test tur aldri brukt en El sparkesykkelfør så blir spennende, brukte lang tid på å finne den rette El sparkesykkel, men det falt på Sparkeå.no sin å denne var på kampanje å fått veldig bra kritikk 😊 jeg ska etterhvert kjøpe GPS tracker å sette på, det er absolutt noe Sparke.no bør vurdere å ta inn å tilby kundene sine 😊

 20. Tom Rammen (bekreftet eier)

  Har nå hatt denne nå i nesten 3 uker har ikke et eneste vondt ord å si om denne,skulle jeg pirke på noe så savner jeg at mann kan låse den på appen, da for mann ikke slått den av så kanskje litt dumt, den drar godt jeg bor i Vadsø å har litt bratte bakker men det går heelt fint jeg veier selv 95 kg selv, ser at noen skriver at dem sliter med appen jeg har ikke hatt noe problemer med appen den fungerer optimalt for meg hverfall, så dette er løp å kjøp denne er knallbra 😊

 21. Andrea Bjerkeset-warvik

  Hei jeg har hatt den el-sparkesykkel i sånn cirka 10 dager. Liker el-sparkesykkelen veldig godt. Men laderen har stoppet å virke heldt plutselig. Og en elektriker har sett på den. Han sier at laderen ødelagt. Ønsker at dere sender meg en ny .

 22. Mathias

  Veldig fin sparkesykkel, men bestilte *opptil 30km/t* varianten, uten å få noe instruks på hvordan man skrur den opp til 30km/t.

  • Sparke.no

   Hei, godt å høre du er fornøyd.Dette kan du stille på i appen minirobot.

 23. Adriano

  Det er en veldig fin sparkesykkel, det eneste er at styret er litt løst.

 24. Kjell Granbakk

  Super sparkesykkel😁
  Har brukt den i ca 3 mnd
  Å kjempe flott kundeservice…
  Kan anbefale sparke på det varmeste😍…

 25. Niklas

  Veldig bra service! Skal prøvekjøre etter jeg har ladet den.

 26. Anne

  Kjempegod sparkesykkel. Sendte nettopp inn på verksted hos Sparke.no, de fikset batteri og bremser. Super service!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Populært tilbehør