El sparkesykler som skapt for Norge!

Høy kvalitet - 365 dager bytterett - Rask levering

e9 max blogg

E9 MAX – Elektrisk sparkesykkel med lang rekkevidde

På jakt etter elektrisk sparkesykkel med lang rekkevidde?

Hvor ofte har du kjent på følelsen av å gå tom for batteri underveis, eller kjenne frykten spre seg nedover ryggen når du ser batteriindikatoren kryper ned mot null, og du fremdeles har flere kilometer igjen til mål.

De aller fleste som har prøvd elektrisk sparkesykkel regelmessig de siste årene, har følt på akkurat dette. De mest solgte el sparkesyklene i Norge, har en gjennomsnittlig rekkevidde på mellom 20-30 km. Disse er gjerne de mest prisgunstige, og har de kvalitetene vi stort sett trenger.

Derfor har SPARKe E9 og E9LW vært våre mest solgte modeller. De er fantastisk gode å kjøre, trykker til i motbakker der andre må gi tapt, og har en normal rekkevidde på mellom 20-30km avhengig av vær, vind og vekt på fører.

Men et behov som stadig melder seg er elektrisk sparkesykkel med lang rekkevidde. Dersom du er en flittig bruker av elektrisk sparkesykkel, enten til jobb, skole eller regelmessig på fritiden, ønsker flere å slippe frykten for å gå tom for batteri. En annen klassiker er at du gjerne må lade fra plass til plass, dersom du skal innom flere steder på samme tur. Kanskje glemte du å lade i går, er litt forsinket til jobb, og ser at batteriet ikke vil strekke til hele veien når du starter.

Dette har vi nå gjort noe med, når vi nå introduserer SPARKe E9 MAX!

65 km lang rekkevidde

SPARKe E9 MAX er en videreutvikling av vår bestselger E9. Her får du det beste fra 2 verdener, med de samme egenskapene til en lett by-sparkesykkel, samtidig som du går rekkevidde i verdensklasse! Med opptil 65 km rekkevidde vil du slippe frykten for å gå tom for strøm underveis. Skulle du glemme å lade dagen før, skal det mye til for at du ikke har nok på tanken til å komme deg på jobb dagen etter.

Elektrisk sparkesykkel med alt du vil ha!

De modellene som i dag har rekkevidde på rundt 65km er som regel store, tar mer plass og veier såpass mye at man bare kan glemme å ta den meg seg på farten.

SPARKe E9 MAX derimot, har de samme egenskapene som en vanlig elektrisk sparkesykkel:

 • Lett å slå sammen
 • Enkel å ta med seg på farten
 • Veier kun 16 kg
 • Lett å kjøre
 • Bygd på samme design som de mest solgte modellene
 • Tåler regnvær

Men det som skiller denne godbiten fra de tradisjonelle sparkesyklene er:

 • Enorm rekkevidde på hele 65 km
 • Enda bedre i motbakker
 • 10″ luftfylte dekk for enda bedre comfort og stabilitet
 • Kraftigere frontlykt for bedre sikt i mørke forhold
 • Egen USB-lader i dashboard for lading av smarttelefon

Derfor kan vi trykt si at dette er den ultimate el sparkesykkel som gir deg alt du vil ha i en og samme pakke

Gir deg mest rekkevidde for pengene

Når du skal velge elektrisk sparkesykkel med lang rekkevidde, vil du raskt oppleve at prisene blir stivere. Modeller med denne type rekkevidde kryper ofte opp i pris på rundt 8 000 – 10 000 kr.

SPARKe E9 MAX har en utrolig god pris som skiller seg fra flere av konkurrentene der vi trygt kan si at dette er er den elektriske sparkesykkelen som gir deg mest rekkevidde for pengene!

Tåler regnvær

I et land der vi opplever skiftende vær, kan det være greit å ha en el sparkesykkel som tåler å kjøre i regnvær. SPARKe E9 MAX er både sprut- og støvsikker, hvilket gjør at den kan brukes i regnvær. Vi anbefaler uansett å styre unna dype vanndammer, men når det er sagt, hvem ønsker å kjøre i vanndammer og bli søkkvåt?

Hva skal jeg velge?

Fortsatt usikker på hvilken modell du skal velge?

Still deg spørsmålene:

 • Hvor ofte bruker jeg el sparkesykkel?
 • Hva er den gjennomsnittlige lengden på mine turer?

Dersom svaret er mer enn 25km pr dag, bør du absolutt vurdere en E9 MAX. Når det er sagt er fortsatt E9, E9D og E9 LW de mest solgte, da dekker de fleste behov. Hvis du kun kjører korte turer, og ikke er avhengig av hyppig lading, klarer du deg fint med de vanlige modellene.

Men hvis du er møkklei av å gå tom for batteri, konstant drive med spotlading, er nok E9 MAX veien å gå!

Les mer om SPARKe E9 MAX her

Lyst til å vite mer om elektriske sparkesykler?

Vi legger stadig ut nye blogginnlegg om elektriske sparkesykler. Her vil du finne alt fra tester, spesifikke produktartikler, og mer generell info.

I tillegg kan du lese mer om lover, regler og bruk av el sparkesykkel her:

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email