El sparkesykler som skapt for Norge!

Høy kvalitet - 365 dager bytterett - Rask levering

Beskrivelse

Elektrisk sparkesykkel

VMAX R93 Carvee Bee Pro

Carvee Bee er en lettkjørt og behagelig scooter som skapt for hverdagslig bruk. En solid sparkesykkel med svært god kjørecomfort, og enkel å slå sammen når du skal ta den med deg på farten.

Carvee Bee Pro har også utskiftbart batteri som enkelt kan skiftes i stammen.
(Ekstra batteri må kjøpes separat)

Perfekt til hverdagsbruk

Carvee Bee er en solid og lettkjørt sparkesykkel perfekt til jobb, skole eller kortere turer. Den er svært enkel å manøvrere og har en behagelig kjøreopplevelse takket være de luftfylte dekkene.

Cruisekontroll

Carvee Bee leveres med cruisekontroll, som gjør kjøreturen mer behagelig. Når du har oppnådd makshastighet, gir den beskjed om at du kan slippe gassen, og dermed cruise avgårde. Dette gir en mer behagelig kjøreopplevelse, og du kan enkelt oppheve cruisecontrollen ved å holde inn gassen på nytt, eller bremse.

Enkel å ta med seg på farten

Denne el sparkesykkelen veier kun 13 kg og er svært lett å slå sammen. Derfor er den svært godt egnet til å ta med seg på farten, enten du skal inn på bussen, T-banen, på jobb eller bære den inn i leiligheten.

Lovlig i Norge!

VMAX R25 Wheel. I. Am. leveres med hastighetssperre på 20 km/ t som gjør den lovlig for bruk på norske veier!

Vekt og størrelse

Egenvekt: 13 kg kg

Lengde: 106cm
Bredde: 42 cm
Høyde: 117 cm

VMAX Elektrisk sparkesykkel

VMAX er et ledende merke innen elektriske sparkesykkel i flere deler av Europa. Her får du solide sykler med stabilt rammeverk og god kjøreopplevelse. VMAX er kjent for kvalitet i alle ledd, noe som har gjort at disse modellene er svært populær i blant annet Tyskland og Frankrike. Det er faktisk det mest solgte merket i Sveits.

VMAX får du kun hos Sparke.no i Norge!

Tilleggsinformasjon

Vekt17 kg
Dimensjoner119 × 21 × 52 cm

1 omtale for VMAX R93 Carvee Bee Pro

  1. Avatar

    Marius

    Kvalitetsspark dette😀👌 Den er svært god å kjøre og det er lite slark som jeg har opplevd tidligere med andre sparker i denne prisklassen. Eneste negative er at den er sperret på 20😂

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spesifikasjoner