El sparkesykler som skapt for Norge!

Høy kvalitet - 365 dager bytterett - Rask levering

Beskrivelse

Elektrisk sparkesykkel

VMAX R55 Usain Rolled

VMAX ultimate toppmodell har endelig kommet til Norge og du får den kun på Sparke.no!
Bare navnet Usain Rolled sier vel det meste om hva du kan forvente av denne doningen!

Dette er en svært kraftig elektrisk sparkesykkel som virkelig får frem smilet!
Med en kraftig motor på hele 2100 W og drift på begge hjul får du her en elektrisk sparkesykkel som spiser motbakker til frokost, og tar deg dit du skal uten problem!

Ekstrem kjørecomfort

Usain Rolled har et solid rammeverk, 10″ kraftige dekk og leveres med demping foran og bak. Ståplaten er stor og bred med god plass til beina. Den ligger som støpt på veien og gir en svært behagelig kjørecomfort!

Tohjulsdrift

Med Usain Rolled kan du velge om du ønsker drift på begge hjul eller kun på ett. Velg drift på kun det ene hjulet for å oppnå lengst mulig rekkevidde, eller bytt enkelt over til tohjulsdrift for mer krevende terreng.

Fantastisk i motbakker

Denne el sparkesykkelen har en klatreevne på 25 grader. Med en svært kraftig motor og drift på begge hjul, vil du med andre ord spise deg oppover motbakkene uten videre bekymring.

Tåler krevende underlag

Med så kraftig motor, solid rammeverk, fulldemping og store dekk, kan du fint ta snarveien gjennom skogen eller på grusveien. Usain Rolled tar deg akkurat dit du vil.

Lang rekkevidde

Med Usain Rolled slipper du bekymringen for å gå tom for strøm. Den leveres med en rekkevidde 50-70km som skulle holde for de aller fleste behov og litt til:)

Vekt og størrelse

Egenvekt: 29,3 kg

Lengde: 123cm
Bredde: 43 cm
Høyde: 120 cm

VMAX Elektrisk sparkesykkel

VMAX er et ledende merke innen elektriske sparkesykkel i flere deler av Europa. Her får du solide sykler med stabilt rammeverk og god kjøreopplevelse. VMAX er kjent for kvalitet i alle ledd, noe som har gjort at disse modellene er svært populær i blant annet Tyskland og Frankrike. Det er faktisk det mest solgte merket i Sveits.

VMAX får du kun hos Sparke.no i Norge!

Tilleggsinformasjon

Vekt33 kg
Dimensjoner133 × 27.5 × 54.5 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “VMAX R55 Usain Rolled”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spesifikasjoner