SPARKe Z4

(12 omtaler)

kr 8.990,00 kr 8.490,00

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Beskrivelse

El sparkesykkel

SPARKe Z4

For deg som vil ha det lille ekstra!

Denne modellen er perfekt for deg som ønsker det lille ekstra. Z4 er en fantastisk el sparkesykkel med ekstremt god kjørecomfort og lengre rekkevidde.

En solid cruiser med en kjøreopplevelse som garantert lokker frem smilet! Fra første sekund vil du merke god ytelse, og de solide 10″ dekkene sørger for en optimal stødighet på veien.

Lengre rekkevidde

De fleste el sparkesykler har en rekkevidde på mellom 15-25 km. Med SPARKe Z4 får du en rekkevidde på inntil 40km ved optimale forhold. Dette holder i massevis for de aller fleste sitt daglige behov.

Ekstremt god kjørecomfort

Z4 har et solid rammeverk og kraftige 10″ dekk. Den brede ståplaten sørger for optimal stilling for begge bena, og du får en umiddelbar stødig kjøreopplevelse på veien. Z4 gir en fantastisk kjørecomfort og tar deg dit du skal på en behagelig måte.

Justerbart styre og sammenleggbar

Det er ingen problem å ta med seg Z4 på farten. Du kan enkelt slå den sammen og folde sammen styret, som gjør at den mer mobil. Du kan også justere høyden til styret for mer optimal kjørestilling.

Z-series:

En fellesnevner for modellene i Z-serien er kjørecomfort. Her får du det lille ekstra med tanke på en bedre kjøreopplevelse. Kraftigere motor, økt rekkevidde og en bedre comfort på veien, er typisk for SPARKe Z-series!

SPARKe elsparkesykkel
SPARKe er et norsk merke for elsparkesykler. Vi har sterkt fokus på kvalitet, og at våre elsparkesykler skal være blant de beste på markedet. Våre produktteknikere har over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og gjennomfører nøye kvalitetstester.
Dette sikrer at vi med stolthet kan si at elsparkesykler fra SPARKe er av topp kvalitet. Kjør safe, velg SPARKe.

Generell info:
Hastighet og rekkevidde på batteri kan variere ut i fra kjøreforhold, vær, temperatur, vekt på fører, batteritilstand og kilometerstand.
Pga av norsk lovverk er det ikke tillatt med elsparkesykler med hastighet over 20 km/t.

 • Produktstørrelse i cm: 117 x 24,5 x 52

 

Produktstikkord:

  • Elektrisk sparkesykkel
  • El-sparkesykkel
  • El sparkesykkel
  • Elsparkesykkel

Praktisk info:

Trenger du hjelp til montering eller ønsker tips om din sparkesykkel? Sjekk ut våre hjelpevideoer

Dersom vi har varen på lager blir den sendt samme dag eller dagen etter. Vi benytter Bring og Postnord som distributør og normal leveringstid er 2-5 dager. Ved bestilling vil du motta et sporingsnummer av oss slik at du kan følge pakken helt frem.
Sporing finner du her

Vil du vite mer om el-sparkesykler generelt? Les mer på vår infoside om elektriske sparkesykler eller følg med på vår blogg.

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 24 kg
Dimensjoner 118 × 25 × 53 cm
Hastighet sperre

20km/t (Lovlig), 40km/t, 25km/t (sperret), Opptil 30km/t

12 omtaler for SPARKe Z4

 1. Frank H

  Meget godt fornøyd med Sparke Z4 😃 ingen problemer i bakkene for en kar på snaue 100 kg👍

 2. Trym

  Sparke Z4 er virkelig en herlig scooter. Helt utrolig akselerasjon, og en svært robust spark. Er mye grusveier rundt der jeg bor og den takler underlaget helt perfekt. Tommel opp fra meg!

 3. Lucian (bekreftet eier)

  Løp å kjøp.

 4. Zaid Gill (bekreftet eier)

  Veldig bra sparkesykkel. sterkt ambifalt. Den flyr i lufta. Men jeg håper at sparke.no legger ut deler av den også på nett side snart.

 5. Wik (bekreftet eier)

  Stor og robust, veldig behagelig å kjøre, god akselerasjon og fart til en på 95 kg. Holder 21-23 kmt på flata, kjøpt den med sperre. Har prøvd den i en del bakker og har ikke måtte hjelpe til ennå, men må regne med at farten synker 5-7 kmt oppover. Batteriet holder kanskje 2,5-3 mil til meg på 95. Meget fornøyd ellers!

 6. Stig (bekreftet eier)

  Har kun testet den på noen mindre runder nå men førsteintrykket er meget bra, stor og virker godt sammenskrudd. Jeg er 70kg og den drar meg opp alle bakker. Et godt kjøp.

 7. patrick

  tommel opp fra meg stor fornøyd!

 8. PC (bekreftet eier)

  Z4 – lovlig versjon
  Et av mine kriterier var at den måtte kunne ta meg opp en bakke med ca 11% stigning. Er tettpå 100 kg. Da den kom var det bare å lade . Jeg var meget spent på førstereisturen opp bakken. Den svarte til forventningene og tok meg til topps – en bakke på ca 350 m. Det var ikke så mye fart da jeg nærmet meg toppen – kansje 4-5 km/t. Men en kan ikke vente annet med den vekta 🙂
  Den kommer opp i lovlige 22 km/t på flata raskt.. Min bruk vil nok stortsett være til og fra jobb og kansje noen turer til butikken. Kan ikke bli annet enn fornøyd og storfornøyd.

 9. Edvin

  Jeg har hatt den i 1 uke og 1 dag og var fornøyd men dekke foran har blitt poengtert av en liten stein så jeg er litt missfornøyd.

 10. Jostein Ø M (bekreftet eier)

  Fikk nylig denne og må si meg meget fornøyd med Z4. Er rundt 100kg og drar meg fint opp bakker på ca 15 – 20 grader +-17km/t ingen problem. Robust og oser kvalitet det skal den ha. Batt. kap er det nok av til småkjøring i nabolag eller til nærbutikken. Gå over alt av skruer å se til at alle er teitet til, men ikke for hardt da rundes brakoskruer. Alt i alt er jeg kjempe fornøyd med kjøpet av Z4. Absolutt ein av de beste som er på markedet til denne prisen.

 11. Aasta

  Super fornøyd med sparkesykkelen, den går som den skal og er bra i oppoverbakker, rekkevidden er super! Når sparkesykkelen kom, var displayet sprekt men sendte en Mail til sparke å de sendte nytt display med en gang, så super kundeservice!☺️

 12. Nick (bekreftet eier)

  Utrolig bra kvalitets sykkel, kjøpte denne uten sperre og den går i rundt 42 på straka og 35 i vanlige bakker. virker som en veldig solid konstruksjon. ingen ulyder eller løse deler. eneste negative er at den ikke er særlig portabel for og bære rundt på. 22 KG er mye tyngre nå som jeg ikke trener. Batteriet holder også veldig bra, kjørt lange turer og det minsker nesten ikke engang.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Populært tilbehør