SPARKe Z4 PRO

(9 omtaler)

kr 9.990,00 kr 9.490,00

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Beskrivelse

El sparkesykkel

SPARKe Z4 PRO

Her er salgsfavoritten SPARKe Z4 med kraftigere motor med nominell effekt på hele 1000W  og 18Ah batteri: SPARKe Z4 PRO.

For deg som vil ha det ekstra!

Denne modellen er perfekt for deg som ønsker det lille ekstra. Z4 PRO er en fantastisk el sparkesykkel med ekstremt god kjørekomfort og lengre rekkevidde.

En solid cruiser med en kjøreopplevelse som garantert lokker frem smilet! Fra første sekund vil du merke en helt rå akselerasjon, og de solide 10″ dekkene sørger for en optimal stødighet på veien.

Lengre rekkevidde

De fleste el sparkesykler har en rekkevidde på mellom 15-25 km. Med SPARKe Z4 PRO får du en rekkevidde på inntil 60km ved optimale forhold. Dette holder i massevis for de aller fleste sitt daglige behov.

Ekstremt god kjørecomfort

Z4 har et solid rammeverk og kraftige 10″ dekk. Den brede ståplaten sørger for optimal stilling for begge bena, og du får en umiddelbar stødig kjøreopplevelse på veien. Z4 gir en fantastisk kjørecomfort og tar deg dit du skal på en behagelig måte.

Justerbart styre og sammenleggbar

Det er ingen problem å ta med seg Z4 på farten. Du kan enkelt slå den sammen og folde sammen styret, som gjør at den mer mobil. Du kan også justere høyden til styret for mer optimal kjørestilling.

Z-series:

En fellesnevner for modellene i Z-serien er kjørecomfort. Her får du det lille ekstra med tanke på en bedre kjøreopplevelse. Kraftigere motor, økt rekkevidde og en bedre comfort på veien, er typisk for SPARKe Z-series!

SPARKe elsparkesykkel
SPARKe er et norsk merke for elsparkesykler. Vi har sterkt fokus på kvalitet, og at våre elsparkesykler skal være blant de beste på markedet. Våre produktteknikere har over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og gjennomfører nøye kvalitetstester.
Dette sikrer at vi med stolthet kan si at elsparkesykler fra SPARKe er av topp kvalitet. Kjør safe, velg SPARKe.

Generell info:
Hastighet og rekkevidde på batteri kan variere ut i fra kjøreforhold, vær, temperatur, vekt på fører, batteritilstand og kilometerstand.
Pga av norsk lovverk er det ikke tillatt med elsparkesykler med hastighet over 20 km/t.

 • Produktstørrelse i cm: 117 x 24,5 x 52

 

Produktstikkord:

  • Elektrisk sparkesykkel
  • El-sparkesykkel
  • El sparkesykkel
  • Elsparkesykkel

Praktisk info:

Trenger du hjelp til montering eller ønsker tips om din sparkesykkel? Sjekk ut våre hjelpevideoer

Dersom vi har varen på lager blir den sendt samme dag eller dagen etter. Vi benytter Bring og Postnord som distributør og normal leveringstid er 2-5 dager. Ved bestilling vil du motta et sporingsnummer av oss slik at du kan følge pakken helt frem.( ved forhåndsbestillinger vil sporingsnummer genereres når varen sendes fra oss)
Sporing finner du her

Vil du vite mer om el-sparkesykler generelt? Les mer på vår infoside om elektriske sparkesykler eller følg med på vår blogg.

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 24 kg
Dimensjoner 118 × 25 × 53 cm
Hastighet sperre

20km/t (Lovlig), 40km/t, 25km/t (sperret)

9 omtaler for SPARKe Z4 PRO

 1. Arne Koldingsnes

  Har kjørt denne modellen nå ca 30 km, meget fornøyd. Jeg er ca 100 kg, ikke noe problem i bakkene…Anbefaler denne 👍

 2. Arne Koldingsnes

  Meget fornøyd 👍

 3. Stefan

  Sparkesykkelen presterer bra i all slags terreng, jeg er rundt 80 kg og bakker er ingen problem, jeg er fornøyd med produkter, anbefaler på det høyeste👍🏻 Ser bra ut i mørket også med underglowen og frontlykten funker utmerket på spesielt mørke steder

 4. Stefan

  Sparkesykkelen presterer bra i all slags terreng, jeg veier rundt 80 kg og den drar opp bakker med ingen problem. Skal du kjøre den i mørket funker frontlykten utmerket og ser også litt fett ut med underglowen, fornøyd med produkter👍🏻

 5. Ketil rønne (bekreftet eier)

  Dette var den jeg virkelig trengte…oppover bakker som et lokomotiv og stødig på alle underlag .. det er en sykkel som det nesten er rart at du kan kjøre den over 40 km også .Strømbruk og kjøreteknik gjør at den ikke sluker Strøm når den går …jeg har ikkje klart å tømmer den for Strøm enda

 6. Idunn

  Kjørt den i en uke nå, fungerer flott. Er mye større enn man tror, og håndtaket med plassering av brems, “gass”, blinklys og horn virker designet for større hender og kan være litt problematisk for mindre hender å rekke fram til alt på en behagelig måte. Sparkesykkelen er veldig behagelig å kjøre med, god demping og dekk.
  Det er et stort beist som er akkuratt det jeg så etter. Men til gjengjeld så er den ikke lett å ta med seg på bussen eller inn på kafeen, den tar stor plass selv sammenslått og er litt uhåndterlig grunnet vekten. 22kg virker ikke mye, men det er tyngre enn man tror, noe å tenke på hvis man skal ha den f.eks opp i leiligheter uten heis.

  Pro:
  Veldig solid
  God å kjøre
  God batterikapasitet

  Con:
  Stor og Tung, selv sammenslått

  Vil fortsatt anbefale den til de som trenger noe som er litt mer solid og vil bruke den mye.

  • Sparke.no

   Hei, Idunn.

   Takk for god og grundig anmeldelse av SPARKe Z4 Pro.

 7. Richart Ravn

  Har hatt flere fra sparke nå og er godt fornøyd generelle sett. Eneste som drar ned fra 5 til 4 er klar og tydelig kommunikasjon begge veier da jeg fikk tilsendt en Z4 pro som ikke fungerte. Det ordnet seg men var dog uten elspark i 3 uker hvilket var kjedelig. Z4 pro viser seg å være en god traver som har meget god rekkevidde og gjør det den skal.Kjørt denne i ca 5 uker nå. Nå er jeg ganske tung men for en person som veier under 85 kg så er dette en fin allrounder tross alt. God rekkevidde og tar deg opp de fleste bakker, men kun om det er asfalt! Det er nok pga dekk og håper sparke får til noen grovere dekk i dimensjonen etterhvert.

 8. boss

  denne sliter bittelitt oppover bakker siden det er bare bakhjulstrekker.

 9. Helge Bergby Karlsen (bekreftet eier)

  Er bedre komfort enn sykkelen min.
  Er en fryd å kjøre.
  Anbefales på det sterkeste…

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Populært tilbehør