SPARKe Z4 UTSTILLINGSMODELL

kr 9.990,00 kr 5.990,00

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Beskrivelse

El sparkesykkel

Begrenset antall

Vi har et utvalg demomodeller av Sparke E9 MAX. Vær rask da det er begrenset antall!

SPARKe Z4

For deg som vil ha det lille ekstra!

Denne modellen er perfekt for deg som ønsker det lille ekstra. Z4 er en fantastisk el sparkesykkel med ekstremt god kjørecomfort og lengre rekkevidde.

En solid cruiser med en kjøreopplevelse som garantert lokker frem smilet! Fra første sekund vil du merke god ytelse, og de solide 10″ dekkene sørger for en optimal stødighet på veien.

Lengre rekkevidde

De fleste el sparkesykler har en rekkevidde på mellom 15-25 km. Med SPARKe Z4 får du en rekkevidde på inntil 40km ved optimale forhold. Dette holder i massevis for de aller fleste sitt daglige behov.

Ekstremt god kjørecomfort

Z4 har et solid rammeverk og kraftige 10″ dekk. Den brede ståplaten sørger for optimal stilling for begge bena, og du får en umiddelbar stødig kjøreopplevelse på veien. Z4 gir en fantastisk kjørecomfort og tar deg dit du skal på en behagelig måte.

Justerbart styre og sammenleggbar

Det er ingen problem å ta med seg Z4 på farten. Du kan enkelt slå den sammen og folde sammen styret, som gjør at den mer mobil. Du kan også justere høyden til styret for mer optimal kjørestilling.

Z-series:

En fellesnevner for modellene i Z-serien er kjørecomfort. Her får du det lille ekstra med tanke på en bedre kjøreopplevelse. Kraftigere motor, økt rekkevidde og en bedre comfort på veien, er typisk for SPARKe Z-series!

SPARKe elsparkesykkel
SPARKe er et norsk merke for elsparkesykler. Vi har sterkt fokus på kvalitet, og at våre elsparkesykler skal være blant de beste på markedet. Våre produktteknikere har over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og gjennomfører nøye kvalitetstester.
Dette sikrer at vi med stolthet kan si at elsparkesykler fra SPARKe er av topp kvalitet. Kjør safe, velg SPARKe.

Generell info:
Hastighet og rekkevidde på batteri kan variere ut i fra kjøreforhold, vær, temperatur, vekt på fører, batteritilstand og kilometerstand.
Pga av norsk lovverk er det ikke tillatt med elsparkesykler med hastighet over 20 km/t.

  • Produktstørrelse i cm: 117 x 24,5 x 52

 

Produktstikkord:

    • Elektrisk sparkesykkel
    • El-sparkesykkel
    • El sparkesykkel
    • Elsparkesykkel

Praktisk info:

Trenger du hjelp til montering eller ønsker tips om din sparkesykkel? Sjekk ut våre hjelpevideoer

Dersom vi har varen på lager blir den sendt samme dag eller dagen etter. Vi benytter Bring og Postnord som distributør og normal leveringstid er 2-5 dager. Ved bestilling vil du motta et sporingsnummer av oss slik at du kan følge pakken helt frem.
Sporing finner du her

Vil du vite mer om el-sparkesykler generelt? Les mer på vår infoside om elektriske sparkesykler eller følg med på vår blogg.

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 24 kg
Dimensjoner 118 × 25 × 53 cm
Hastighet sperre

20km/t (Lovlig), 40km/t, 25km/t (sperret), Opptil 30km/t

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SPARKe Z4 UTSTILLINGSMODELL”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Populært tilbehør