El sparkesykler som skapt for Norge!

Høy kvalitet - 365 dager bytterett - Rask levering

Previous
Next

Alle våre produkter

BLOGG

Lær mer om el sparkesykkel og få siste nytt gjennom vår blogg! 

Blant de ledende innen el sparkesykkel

Sparke.no er en norsk aktør som har elektriske kjøretøy, primært elektriske sparkesykler, som satsningsområde. Elektrisk sparkesykkel har tatt Norge med storm, og det finnes et hav av muligheter. Sparke.no har gjort jobben for deg med å finne noe av det beste verden har å by på. Vi jobber også kontinuerlig med å videreutvikle vårt sortiment, og leter konstant etter nye detaljer som gjør våre el-sparkesykler enda mer smooth. 

Våre produktteknikere har over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og vet dermed hva en god og solid elektrisk sparkesykkel bør inneholde. På Sparke.no finner du et bredt utvalg av forskjellige modeller som passer ulike behov. For å gjøre det enda enklere for deg å velge riktig, har vi delt inn våre egne modeller i ulike kategorier. 

  • A-series

    • Økonomiserie: Her finner markedets rimeligste el-sparkesykler som har litt mindre av alt til en svært lav pris. Se våre modeller i A serien, SPARKe A1 og A2.
  • E-series

    • Her finner du våre bestselgere. Dersom du er på jakt etter en solid og god el sparkesykkel med god rekkevidde til en fornuftig pris, er dette serien for deg. SPARKe E9, E9LW er våre desidert mest solgte el sparkesykler, og det med god grunn!
  • Z-series

    • Toppserie: Dersom du er på jakt etter det lille ekstra, er Z-serien det perfekte valget. Dersom du er på jakt etter en solid og god el sparkesykkel med god rekkevidde til en fornuftig pris, er dette serien for deg. Her får du en kraftigere motor, lengre rekkevidde og bedre kjørecomfort. Se vår modell SPARKe Z4.

 

Hold deg oppdatert

Vi jobber stadig med å videreutvikle våre serier med flere spennende produkter, så følg gjerne med jevnlig, da du garantert vil stå først i køen når vi slipper våre nyheter på norske veier. 

Er du helt ny når det kommer til el-sparkesykkel og ønsker å vite mer om bruk av el-sparkesykkel osv? Sjekk ut lenkene under for å lære mer:

el sparkesykkel Sparke.no